Geef je mening!

Is er voldoende bereikt en wordt er voldoende gedaan? Waar ben je tevreden over? Waar ben je niet tevreden over? Wat ontbreekt er volgens jou? Heb je ideeën of voorstellen? Op welk gebied of onderdeel moet er een tandje bij? En waar mag het een tandje minder? Dat wil de gemeenteraad graag van je weten.

 

Tot vrijdag 3 juli  bestaat voor iedereen in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout de mogelijkheid om te reageren op de resultaten van de Tussenbalans.

 

Je kunt jouw mening op verschillende manieren laten horen; vul onderstaand formulier in of deel een filmpje waarin je jouw boodschap verpakt. Voor een filmpje raden we je aan een kanaal als Youtube of Streamable te gebruiken. De link naar je video deel je via onderstaand formulier.
Reageren doe je per thema.

 

Let op: heb je eerder een mening ingediend? Zorg dan dat je ingelogd bent met hetzelfde account, bekijk hier hoe je daarmee inlogt.

 

Laat dit leeg wanneer deze baan geen vaste standplaats heeft (zoals bij thuiswerken het geval is)

Bedrijfsgegevens

Bedankt!

Namens de gemeenteraad, bedankt voor jouw bijdrage! De Raadsgriffie doet nog een laatste check of alles duidelijk en volledig is. Daarna wordt jouw bijdrage gepubliceerd en is deze voor iedereen zichtbaar.

 

Privacybeleid Gemeente Tilburg

Wordpress site laten maken door Converzo.nl